Dutch   |   English

Koolhovenlaan 101
1119 NC Schiphol-Rijk
Netherlands

Looking for something else?

Monteur E-bike

Vacancy information

Work area

Contract

Level of education

Salary

Branches

Options

Apply
Print
Share |

At the moment we are looking for a:

Monteur E-bike

From06-05-2022 Locationna Hoursna Educationna

Share our passion:

Wij, bij Yamaha, streven er continu naar onze klanten ‘KANDO’ te laten ervaren. Dit is Japans voor het gevoel van ‘diepe voldoening’ en ‘intense opwinding’ dat je ervaart wanneer je iets van uitzonderlijke waarde tegenkomt. Dit bereiken we door verschillende producten en services te bieden en sinds onze oprichter, Genichi Kawakami, Yamaha Motor in 1955 opgerichte, is dit onze missie geweest. Wat we ook doen, we zijn niet tevreden tot we ‘KANDO’ hebben geleverd.

 

Nu heb jij de mogelijkheid onderdeel te worden van onze Yamaha familie!

 

Voor Yamaha Motor Europe N.V., op onze locatie Schiphol-Rijk, Nederland zijn we op zoek naar een fulltime ervaren E-bike Monteur.

 

Wat ga je doen?

In deze rol ben jij het aanspreekpunt voor jouw collega’s in Japan, Frankrijk en Duitsland, OEM’s en fiets dealers. Je start je dag achter de computer met garantie afhandelingen, wat staat er open in je garantie claim systeem. Je beantwoord open staande vragen met betrekking tot garantie gevallen. Daarna verplaats je je richting onze workshop waar je de binnen gekomen garantie onderdelen gaat beoordelen en processen. In sommige gevallen dient er een E-bike motor gerepareerd te worden of moet er een marketing fiets rijklaar gemaakt worden.  In deze rol ben je zowel op kantoor als in onze werkplaats actief.

 

Waar ben je verantwoordelijk voor?

 • Verzamelen, registreren  en beoordelen van binnenkomende technische garantieclaims en verwerkt deze doormiddel van onze eigen Yamaha software applicatie.
 • Het ondersteunen van OEM's, Yamaha Branche offices, Yamaha eBike experienscentra en fietsdealers bij technische vragen en garantie afhandeling of problemen;
 • Het repareren van defecte E-kit onderdelen zoals drive units en overige Yamaha E-kit onderdelen. Het  ontvangen en repareren van E-bikes van OEM's , fietsdealers en onze eigen Yamaha E-bikes. Met het gebruik van onze eigen Diagnostic tool stel je de juiste diagnose van de Yamaha E-kit onderdelen en kun je de reparaties technisch goed uitvoeren.
 • Je ondersteund de trainer of marketing/sales medewerkers bij hun activiteiten met betrekking tot nieuwe line up/producten;
 • Vriendelijke, wederkerige en warme relaties opbouwen, koesteren en onderhouden met netwerken van mensen bij de OEM's, Yamaha Branche offices, Yamaha eBike experience centra en de fietsdealers.

 

Wie ben jij?

Een gemotiveerde collega, je bent authentiek en hebt passie voor dat wat je doet. Je bent in staat projecten zelfstandig op te zetten, maar bent ook iemand die graag samenwerkt. Jij bent klaar om deze uitdaging aan te gaan en bent niet bang om nieuwe dingen te ondernemen. Je bent een techneut, maar vindt het ook leuk om dagelijks contact te hebben met collega’s en andere stakeholders. Uiteraard zijn kwaliteit en professionaliteit twee belangrijke waarden voor jou. Geen dag is hetzelfde bij Yamaha!

 

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde MBO opleiding op minimaal niveau 3 in een technische richting;
 • Je hebt een passie voor fietsen en kennis van de fiets industrie, kennis van E-bikes is een harde eis;
 • Je hebt brede technische kennis op het gebied van E-bikes;
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je hebt kennis van MS Office (Word/Excel/Powerpoint);
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Je vindt het leuk om te opereren binnen een internationale omgeving;
 • Je hebt een service gerichte werkhouding.

 

Over Yamaha Motor Europe

Yamaha Motor Europe is verantwoordelijk voor de sales, marketing en distributie van het merk Yamaha in de Benelux voor de productgroepen: Yamaha motorfietsen en scooters, buitenboordmotoren, Wave Runners, ATV's & Side by Side, golf cars en generatoren.

Wat bieden wij jou?

Naast een competitief salaris, bieden we je een 13e maand, reiskostenvergoeding, 28 vakantiedagen en de mogelijkheid tot een bonus! Je werkt in een internationale organisatie waar je volop kan leren en ontwikkelen. Het eerste contract is een tijdelijk contract, met de intentie deze met een onbepaalde tijd te verlengen.  

Natuurlijk, als Yamaha zijnde, kan je meedoen aan ons private lease programma voor motoren, krijg je korting op Yamaha producten en ondersteunen we in het behalen van je motor of vaarbewijs.

 

Contact:

Klinkt dit als jouw volgende baan? We ontvangen graag je CV en motivatiebrief (in NL of EN). Je kan reageren door op de LinkedIn ‘Solliciteren’ button te klikken! Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met Recruitment@yamaha-motor.nl.

 

Bureau? Indien nodig weten we waar we jullie kunnen vinden!

   
Share vacancy      
23-08-2021 na na na