Dutch   |   English

Koolhovenlaan 101
1119 NC Schiphol-Rijk
Netherlands

Looking for something else?

Meewerkend Voorman

Vacancy information

Work area

Contract

Level of education

Salary

Branches

Options

Apply
Print
Share |

At the moment we are looking for a:

Meewerkend Voorman

From20-07-2022 Locationna Hoursna Educationna

Share our passion:

Wij, bij Yamaha, streven er continu naar onze klanten ‘KANDO’ te laten ervaren. Dit is Japans voor het gevoel van ‘diepe voldoening’ en ‘intense opwinding’ dat je ervaart wanneer je iets van uitzonderlijke waarde tegenkomt. Dit bereiken we door verschillende producten en services te bieden en sinds onze oprichter, Genichi Kawakami, Yamaha Motor in 1955 opgerichte, is dit onze missie geweest. Wat we ook doen, we zijn niet tevreden tot we ‘KANDO’ hebben geleverd.

 

Nu heb jij de mogelijkheid onderdeel te worden van onze Yamaha familie!

 

Voor Yamaha Motor Europe N.V. branch Benelux, op onze locatie Schiphol-Rijk, Nederland zijn we op zoek naar een fulltime ervaren Meewerkend Voorman voor ons Logistieke Team.

 

Wat ga je doen?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werking, het onderhoud en de bemanning van je onderhoudsteam, dit is een van de 2 teams die het geautomatiseerde magazijn van Yamaha ondersteunen in een 2-ploegendienst. Je werkt nauw samen met een andere teamleider en de afdelingsmanager. Je dag bestaat uit preventief onderhoud, procescoördinatie en het uitvoeren van projecten om te zorgen voor een hoge systeembeschikbaarheid, teamefficiëntie en een optimaal productieproces binnen ons magazijn. Je deelt je dagelijkse rapportages met het management en het team.

 

Waar ben je verantwoordelijk voor:

• Je zorgt voor een betrouwbare werking/onderhoud van het magazijn materiaal handling systeem;

• Je begeleidt, coacht, controleert en levert documentatie voor training en opleiding van personeel in je eigen team en 3rd party key WHS operators;

• Je zorgt voor, initieert, bewaakt, controleert en stelt kwaliteitsnormen voor werkzaamheden, reparaties, documentatie en software;

• Je werkt actief mee aan het in stand houden van een veilige werkomgeving;

• Je zorgt voor duidelijke instructies, documentatie, training en fungeert als “communicatiehub” tussen/voor onderhoudspersoneel, Yamaha Motor Europe en derde partijen;

• Je neemt actief deel aan functie gerelateerde projecten;

• Je zorgt voor een kwalitatief hoogstaand menselijk en technisch ondersteuningsteam voor de magazijnmedewerkers;

• Je initieert en voert projecten uit voor technische (TPM) verbeteringen/ontwikkelingen binnen eigen en andere afdelingen.

 

Wie ben jij?

Een gemotiveerde collega, je bent authentiek en hebt passie voor dat wat je doet. Je bent in staat projecten en trainingen zelfstandig op te zetten, maar bent ook iemand die graag samenwerkt. Jij bent klaar om deze uitdaging aan te gaan en bent niet bang om nieuwe dingen te ondernemen.  Je bent een techneut, maar vindt het ook leuk om dagelijks contact te hebben met collega’s en dealers. Uiteraard zijn kwaliteit en professionaliteit twee belangrijke waarden voor jou. Geen dag is hetzelfde bij Yamaha!


Wat neem je mee?

• Je bent in het bezit van een MBO 4 diploma Elektrotechniek, mechanische ervaring is een pre;

• Minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke rol;

• Je hebt kennis van Microsoft kantoor- en onderhoudssoftware;

• Sterke plannings- en communicatieve vaardigheden;

• Je hebt geen hoogtevrees;

• Basiskennis van procesautomatisering is een must.

• Mondelinge en schriftelijke kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Basis Duits is een pré.

 

Over Yamaha Motor Europe
Yamaha Motor Europe, branch Benelux (YMBNL) is verantwoordelijk voor de sales, marketing en distributie van het merk Yamaha in de Benelux voor de productgroepen: Yamaha motorfietsen en scooters, buitenboordmotoren, Wave Runners, ATV's & Side by Side, golf cars en generatoren.

 

Tevens is Yamaha Motor Europe, branch Benelux importeur van de bootmerken Buster, Yamarin, Pioner, en YAM. Voor al deze producten kan een beroep gedaan worden op een officieel netwerk van geselecteerde dealers.

Wat bieden wij jou?
Naast een competitief salaris, bieden we je een 13e maand, reiskostenvergoeding, 28 vakantiedagen en de mogelijkheid tot een bonus! Je werkt in een internationale organisatie waar je volop kan leren en ontwikkelen. Het eerste contract is een tijdelijk contract, met de intentie deze met een onbepaalde tijd te verlengen.  

Natuurlijk, als Yamaha zijnde, kan je meedoen aan ons private lease programma voor motoren, krijg je korting op Yamaha producten en ondersteunen we in het behalen van je motor of boot rij-/vaarbewijs.

Contact:
Klinkt dit als jouw volgende baan? We ontvangen graag je CV en motivatiebrief (in NL of EN). Je kan reageren door op de LinkedIn ‘Solliciteren’ button te klikken! Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met Recruitment@yamaha-motor.nl.


 

 

 

   
Share vacancy      
23-08-2021 na na na