Dutch   |   English

Koolhovenlaan 101
1119 NC Schiphol-Rijk
Netherlands

Looking for something else?

Workshop Coordinator NL

Vacancy information

Work area

Contract

Level of education

Salary

Branches

Options

Apply
Print
Share |

At the moment we are looking for a:

Workshop Coordinator NL

From06-03-2024 Locationna Hoursna Educationna

Workshop Coordinator

 

Share our passion:

Wij, bij Yamaha, streven er continu naar onze klanten ‘KANDO’ te laten ervaren. Dit is Japans voor het gevoel van ‘diepe voldoening’ en ‘intense opwinding’ dat je ervaart wanneer je iets van uitzonderlijke waarde tegenkomt. Dit bereiken we door verschillende producten en services te bieden en sinds onze oprichter, Genichi Kawakami, Yamaha Motor in 1955 opgerichte, is dit onze missie geweest. Wat we ook doen, we zijn niet tevreden tot we ‘KANDO’ hebben geleverd.

 

Nu heb jij de mogelijkheid onderdeel te worden van onze Yamaha familie!

 

Voor Yamaha Marine European Engineering Center, op onze locatie in Dordrecht, zijn we op zoek naar een fulltime Workshop Coordinator.

Wat ga je doen?

Als Workshop Coordinator coördineer je het testen van maritieme producten die in de loop van het jaar zijn gepland. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en exploiteren van het Engineering Center zodat dit altijd klaar is voor gebruik. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bestellen van onderdelen, het installeren van buitenboordmotoren, het te water laten van boten (van partners) en het verwerken van gegevens in samenwerking met de Team Lead van het Europese technische team. Je maakt rapporten op en je inventariseert wat je nodig hebt voor het Engineering Center. Je biedt ondersteuning bij het voorbereiden van Europese persevenementen.

Waar ben je verantwoordelijk voor:

  • Facilitair onderhoud. Zorg ervoor dat het Engineering Center altijd in goede staat verkeert;
  • Bestellen en ontvangst van goederen, zoals boten of buitenboordmotoren;
  • Materiaalvoorbereiding door alle benodigde tuigage-installaties op te testen boten te bestellen. Je Installeert buitenboordmotoren, bereidt de proefvaart voor door de boot in het water te plaatsen en je selecteert de juiste schroeven en alle andere componenten die nodig zijn om een test uit te voeren;
  • Ondersteuning van testactiviteiten op het water;
  • Ondersteuning van Europese marketing- en verkoopactiviteiten. Indien nodig ondersteun je het OEM-team buiten de MEEC tijdens evenementen zoals Europese pers- en of klantevents;
  • Ondersteuning van het Product Engineering-team. Je ondersteunt het productplanningsteam bij de ontwikkeling/onderzoek van scheepsbuitenboordmotoren of WaveRunners.

Wie ben jij?

Een gemotiveerde college die graag de operatie ondersteund en ´happy customer’ hoog in het vaandel heeft staan. Je bent een teamplayer die graag leert en uitdagingen aangaat. Geen dag is hetzelfde bij Yamaha! Uiteraard zijn kwaliteit en professionaliteit twee belangrijke waarden voor jou.

Wat neem je mee?

  • Je hebt bij voorkeur een MBO technische opleiding;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in de maritieme industrie, bij voorkeur met buitenboordmotoren;
  • Bekend met boten met buitenboordmotoren en installaties van motoren;
  • Vaardig in electronica en diagnostiek;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
  • Je bent communicatief vaardig en steekt graag de handen uit de mouwen;
  • Je hebt rijbewijs B, Vaarbewijs en rijbewijs B-E en een heftruckcertificaat is een pré.

Over Yamaha Motor Europe
Yamaha Motor Europe (YME) is verantwoordelijk voor de sales, marketing en distributie van het merk Yamaha in Europa voor de productgroepen: Yamaha motorfietsen en scooters, eBikes, buitenboordmotoren, WaveRunners, ATV's & Side by Side, golf cars en generatoren.

Wat bieden wij jou?
Naast een competitief salaris, bieden we je een 13e maand, reiskostenvergoeding, 28 vakantiedagen en de mogelijkheid tot een bonus! Je werkt in een internationale organisatie waar je volop kan leren en ontwikkelen. Het eerste contract is een tijdelijk contract, met de intentie deze met een onbepaalde tijd te verlengen.  

Natuurlijk, als Yamaha zijnde, kan je meedoen aan ons private lease programma voor motoren, krijg je korting op Yamaha producten en ondersteunen we in het behalen van je motor of boot rij-/vaarbewijs.

Contact:
Klinkt dit als jouw volgende baan? We ontvangen graag je CV en motivatiebrief (in NL of EN). Je kan reageren door op de LinkedIn ‘Solliciteren’ button te klikken! Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op via Recruitment@yamaha-motor.nl.

N.B. een assessment maakt onderdeel uit van deze procedure.

Bureau? Als we je nodig hebben, weten we je te vinden!

© 2023, Yamaha Motor Europe N.V. All rights reserved.

De informatie en/of afbeeldingen gebruikt in deze publicatie mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden zonder expliciete toestemming van Yamaha Motor Europe N.V.

   
Share vacancy      
24-01-2023 na na na
24-01-2023 na na na